Over ons

 

In onze Service Apotheek werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.
Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Bent u bekend met onze services?

 • Bezorgservice
  Lukt het u niet zelf naar onze apotheek te komen? Dan bezorgen wij uw medicijnen thuis. Vraag ons naar onze bezorgtijden en de bezorgregio.
  Let op: Er wordt alleen bezorgd, wanneer de arts op het recept toestemming geeft om te bezorgen. De bezorging wordt verzorgd door ons vaste taxibedrijf en wordt in dat geval niet aan de cliënten doorberekend.

 • Gratis inloopspreekuur
  De Dienstapotheek Nijmegen heeft geen spreekuren. Heeft u vragen over uw medicijnen of hulpmiddelen die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten, dan kunt u contact opnemen met de apotheek. De apothekersassistenten kunnen veel van uw vragen beantwoorden. Indien nodig kunnen zij de vraag voorleggen aan de apotheker van dienst.

  Voor financiële zaken verzoek ik u te bellen op dinsdag tot en met donderdag tussen 14:00 en 17:00 uur.
 • Medicatiebeoordeling
  Bent u ouder dan 65 jaar en gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts.

  Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt.